Algemene voorwaarden

Overzicht

Deze website wordt beheerd door Checo. Door de website heen gebruiken wij de woorden ‘wij’, ‘ons’ en ‘onze’. Deze woorden doelen naar Checo.

Checo biedt deze website, inclusief alle informatie, tools en diensten beschikbaar van deze website naar jou, de gebruiker, op basis van jouw acceptatie van alle algemene voorwaarden, omstandigheden, beleid en vermeldingen hierin.

Door onze website te bezoeken en/of een aankoop bij ons te doen, doe je mee aan onze “Service” en ben jij, de gebruiker, het eens met het volgen en verbinden met de volgende algemene voorwaarden (“Algemene Voorwaarden”), inclusief deze extra voorwaarden en beleid die bedoelt wordt en beschikbaar is via hyperlink. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle gebruikers van de website, inclusief en zonder limiet, gebruikers die bezoekers, leveranciers, klanten, verkopers en/of content distributeurs zijn.

Alsjeblieft, lees deze Algemene Voorwaarden voor het bezoeken of gebruiken van onze website. Door het bezoeken van enig gedeelte van de website geef je toestemming voor het opvolgen van de Algemene Voorwaarden. Indien je niet akkoord gaat met deze voorwaarden mag je de website, of enige diensten die wij bieden, niet bezoeken. Als deze algemene voorwaarden gezien worden als aanbod, is het accepteren gelimiteerd tot deze Algemene Voorwaarden.

Enige nieuwe onderdelen of tools die toegevoegd worden tot de huidige winkel zullen ook onderdeel worden van de Algemene Voorwaarden. Je kan de meest recente versie van de Algemene Voorwaarden bekijken op deze pagina. Wij behouden het recht om deze voorwaarden te updaten, veranderen of vervangen bij het updaten/veranderen van onze website. Het is jouw verantwoordelijkheid om periodiek deze pagina te bekijken voor veranderingen. Jouw blijvend gebruik van de website houdt in dat jij akkoord blijft gaan met onze algemene voorwaarden en enige veranderingen hierin.

SECTIE 1 – ONLINE WINKEL

Door het accepteren van de Algemene Voorwaarden, geef jij aan dat je tenminste meerderjarig bent in jouw woonplaats, of dat jij meerderjarig bent in jouw woonplaats en jij enige jongeren expliciete toestemming hebt gegeven om deze website te gebruiken.

Je mag onze producten niet gebruiken voor enige illegale of ongeautoriseerde doeleinden, noch mag jij hiermee enige wetten overtreden in jouw woonplaats, dit houden ook overtredingen in betreft copyright.

Jij mag geen malafide code versturen naar ons zoals worms, virussen, malware, of enig andere software met destructieve natuur.

Een overtreding van deze Algemene Voorwaarden houdt per directe ontzegging in van enige diensten en/of producten die wij bieden.

SECTIE 2 – GENERIEKE VOORWAARDEN

Wij behouden het recht om onze diensten en/of producten te weigeren aan iemand voor elke reden dan ook.

Jij begrijpt dat jouw gegevens en content, onversleuteld kunnen worden verstuurd en (a) verzendingen over verschillende netwerken; en (b) veranderingen om in overeenstemming te komen tot technische vereisten van verbindende netwerken of apparaten. Creditkaart informatie is altijd versleuteld tijdens de overdacht over netwerken.

Jij stemt in om niet te reproduceren, dupliceren, kopiëren of uitbuiten enige gedeelte van de Service, gebruik van de Service, of toegang tot de Service or door enige contact op de website die door de Service wordt aangeboden, zonder expliciete geschreven toestemming door ons.

De hoofdkopjes (headings) die worden gebruikt in deze voorwaarden zijn er alleen voor makkelijk gebruik en zal deze noch enig andere voorwaarde kunnen beïnvloeden.

SECTIE 3 – ACCURAATHEID, COMPLEETHEID EN TIJD VAN INFORMATIE

Wij zijn niet verantwoordelijk als informatie die beschikbaar is gesteld op deze pagina niet accuraat, compleet en/of huidig is. Het materiaal op de website is alleen verleend voor openbare informatie en hoort niet als enige alleen gebruikt te worden voor het maken van beslissingen vóór het consulteren van primaire, meer precieze, meer accurate, meer complete of meer recente bronnen van informatie. Het vertrouwen van de informatie op deze website is op je eigen risico.

Deze website kan oude informatie bevatten. Deze informatie is niet huidig en is dan alleen geplaatst voor jouw referentie en gebruik. Wij behouden het recht om de informatie en content op de website aan te passen op elke tijd die wij wensen, maar we hebben geen verplichting om enige informatie op onze website te updaten. Jouw bent akkoord dat het jouw verantwoordelijkheid is om veranderingen op deze website bij te houden.

SECTIE 4 – AANPASSINGEN AAN HET AANBOD EN PRIJZEN

Prijzen voor onze producten zijn gevoelig voor prijsaanpassingen zonder dit van tevoren duidelijk te maken.

Wij behouden het recht om onze Service (of enige gedeelte of content) aan te passen of te eindigen op elke tijd, zonder dit van tevoren duidelijk te maken.

Wij zijn niet aansprakelijk aan jou of enig andere derde-partij voor enige aanpassingen, prijs aanpassing, update, pauzeren of eindigen van onze Service.

SECTIE 5 – PRODUCTS OF DIENSTEN

Bepaalde producten of diensten kunnen exclusief beschikbaar zijn via de website. Deze producten hebben gelimiteerde hoeveelheden en zijn geldig betreft terugsturen en ruilen conform onze Terugstuur Beleid.

Wij hebben ons uiterste best gedaan om de kleuren en foto’s van producten to goed mogelijk te weergeven. Wij kunnen niet garanderen dat deze representatie van onze producten correct is, bijvoorbeeld omdat de kleuren van computer monitoren inaccuraat kunnen zijn.

We behouden het recht, maar zijn niet verplicht tot, om verkoop te limiteren tot enig persoon, geografische locatie of rechtsgebied. Wij kunnen dit recht gebruiken op een zaak-op-zaak basis. Wij behouden het recht om een hoeveelheidslimiet op producten te zetten. Alle beschrijvingen van producten of prijzen van producten zijn gevoelig voor onverwachte veranderingen zonder dit aan te geven, conform onze eigen beslissingen. Wij behouden het recht om te stoppen met het verkopen van producten die wij te koop hebben staan. Enige korting voor enig product of service op deze website is ongeldig indien verboden.

Wij zijn niet verplicht dat de kwaliteit van producten, diensten, informatie, of andere materiaal die gekocht of verkregen bij jou zal voldoen aan jouw verwachtingen, of dat enige errors in de Service verbeterd zullen worden.

SECTIE 6 – ACCURAATHEID VAN BETALING EN ACCOUNT INFORMATIE

Wij behouden het recht om enige bestelling die jij plaatst te weigeren. Wij mogen, vanuit onze wens, bestellingen limiteren of annuleren per persoon, huishouden of per bestellingen. Deze restricties kunnen bestellingen inhouden die gemaakt zijn onder hetzelfde klantenaccount, hetzelfde creditkaart, en/of bestelling die hetzelfde die hetzelfde betaaladres en/of verzendadres. In het geval dat wij een bewerking of een annulering willen bij een bestelling, is het mogelijk dat wij je proberen te bereiken via het gegeven e-mailadres, betaaladres, verzendadres en/of telefoonnummer die bij de juiste bestelling hoort, bijvoorbeeld de tijd van bestelling. Wij behouden het recht om bestellingen de limiteren of de annuleren die, in onze mening, geplaatst zijn door dealers, verkopers en/of distributeurs. 

Jij stemt in om huidige, complete en accurate aankoop- & accountinformatie te geven bij elke bestelling op onze winkel. Jij stemt in om jouw account snel te updaten met nieuwe informatie zoals emailadressen, creditkaartnummers en verloopdata, zodat wij jouw aankopen kunnen voltooien en kunnen bereiken wanneer nodig.

Voor meer detail, bekijk onze Terugstuur Beleid.

SECTIE 7 – OPTIONELE TOOLS

Wij kunnen u toegang geven tot tools van derde-partijen die wij niet kunnen monitoren en geen controle of input over hebben.

Jij begrijpt en stemt in dat wij toegang geven tot zulke tools ‘als-is’ en ‘zoals beschikbaar’ zonder enige garanties, representaties of voorwaarden van enige zaken en zonder goedkeuring. Wij zijn niet aansprakelijk voor enige resultaten van het gebruiken of te maken hebben van optionele tools van derden.

Enig gebruik van optionele tools van derden is op eigen risico. Je bent zelf verantwoordelijk voor kennen van de Algemene Voorwaarden van derden.

Wij mogen ook, in de toekomst, nieuwe onderdelen en/of diensten bieden via onze website (inclusief het lanceren van nieuwe tools en gebruiksgoederen). Zulke nieuwe producten zijn ook van toepassing op deze Algemene Voorwaarden.

SECTIE 8 – LINKS VAN DERDEN

Bepaalde content, producten en diensten die beschikbaar zijn op onze website kunnen materiaal bevatten van derden. Enige links naar deze derde partijen kunnen jou doorsturen naar websites waar wij niets mee te maken hebben. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de content die deze derde partijen jou aanbieden.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor mentale, fysieke en/of financiële schade door het gebruik van de producten of diensten van deze derde partijen. Klachten zullen moeten gestuurd naar de derde partij die betreffend product beschikbaar stelt.

SECTIE 9 – REACTIES, TERUGKOPPELING EN ANDERE VOORLEGGING

Wanneer, op ons verzoek, jij bepaalde specifieke content (bijvoorbeeld meedoen met een prijsvraag) stuurt, of zonder een verzoek ons creatieve ideeen, suggesties, voorstellen, plannen of andere materialen hetzij online, email, postbrief of anders (zoals reacties’), stem jij in dat wij op elk moment, zonder limiet, deze mogen bewerken, kopieren, publiceren, distribueren, vertalen en anders gebruiken in enig medium en enige reacties die jij naar ons doorstuurt.

Wij staan onder geen enkele verplichting (1) om deze reacties geheim te houden; (2) jou te compenseren; of (3) te reageren op enige reacties.

We kunnen, maar hebben geen verplichting tot, monitoren, bewerken of verwijderen van content die wij in onze ogen zien als onwettelijk, beledigend, bedreigend, bejegend, pornografisch, obsceen of in enige zin verdacht of het overtreden van bezittingen van enige partijen of deze Algemene Voorwaarden.

Jij stemt er mee in dat de door jouw verstuurde reacties of content geen rechten overtreden van elke partij dan ook, inclusief copyright, handelsmerk, privacy, personaliteit or andere persoonlijke of specifieke rechten. Ook stem je in jouw reacties geen belastende of enigszins onwettelijk, misbruiksmakend of obsceen zijn, of enige vormen van computer virussen of andere malware die in enige manier de werkprocessen van de website of enig andere website kunnen beïnvloeden.

Je mag geen vals e-mailadres gebruiken, doen alsof je iemand anders bent dan jezelf of op een andere manier ons of een andere partij misleiden betreft de bron van enige reacties. Jij bent verantwoordelijk voor de reacties die jij maakt en de accuraatheid van deze reacties. Wij nemen geen verantwoordelijkheid en zijn niet aansprakelijk voor enige reacties die jij of enige andere derde partij plaatst.

SECTIE 10 – PERSOONLIJKE INFORMATIE

Jouw deelname en verzending van informatie door onze winkel wordt gehandhaafd via onze Privacy Beleid. Deze kan je hier lezen: LINK NOG MAKEN

SECTIE 11 – FOUTEN, INACCURAATHEDEN EN WEGLATING

Soms kan het voorkomen dat er informatie op onze website of in de Algemene Voorwaarden staat die typfouten, inaccuraatheden of weglatingen kunnen bevatten die te maken kunnen hebben met product beschrijvingen, prijzen, promoties, aanbiedingen, extra’s, verzendkosten, verzendtijden en beschikbaarheid. Wij behouden het recht om deze te updaten wanneer wij dat willen. Ook kunnen wij bestellingen annuleren of wijzigen als enige informatie op enige website niet klopt zonder dit van tevoren aan te geven (inclusief nadat jij de bestelling hebt geplaatst).

Wij hebben geen verplichting om informatie te updaten, veranderen of te verduidelijken, behalve wanneer voorgeschreven door de wet. Geen enkele aanpasdatum of verversdatum is een indicatie dat de informatie is aangepast of een update heeft gehad.

SECTIE 12 – VERBODEN GEBRUIKEN

Als toevoeging op andere limieten die beschreven staan in deze Algemene Voorwaarden, het is verboden voor jou om deze site of enige content op deze site te gebruiken voor; (a) enige onwettelijke doeleinden; (b) om anderen te beïnvloeden om onwettelijke daden uit te voeren; (c) het overtreden van internationale, federale, nationale, provinciale regulaties, regels, wetten of locale verordeningen; (d) het schenden of overtreden van onze intellectuele bezitten of van anderen; (e) lastigvallen, misbruiken, beledigen, lasteren, kleineren, intimideren of discrimineren gebaseerd op geslacht, seksuele oriëntatie, religie, geloof, ras, leeftijd, land van herkomst of onvermogen; (f) het verzenden van valse of misleidende informatie; (g) het uploaden of overdragen van virussen of andere vormen van kwaadaardige code dat zal of kan gebruiken worden op een manier die de website of onze Service kan beïnvloeden qua functionaliteit of operatie op enige gerelateerde website of het Internet; (h) het verzamelen of bijhouden van persoonlijk informatie van anderen; (i) het spammen, phishen, pharmen, pretexten, spideren, crawlen of scrapen; (j) voor enige obsceen of immorele doeleinden; of (k) het storen met of omzeilen van de beveiliging van de website of enig andere gerelateerde website. Wij behouden het recht om jouw gebruik van de Voorwaarden te stoppen wegens het schenden van de verboden gebruiken zoals hier beschreven.

SECTIE 13 – AANSPRAKELIJKHEIDSVERKLARING VAN GARANTIES; LIMIET VAN AANSPRAKELIJKHEID

Wij garanderen, representeren of waarborgen niet dat jouw gebruik van onze service constant, tijdig, veilig of fout-vrij is.

Wij waarborgen niet dat de resultaten door gebruik van de service accuraat of betrouwbaar zijn.

Jij stemt in dat wij van tijd tot tijd onze service kunnen pauzeren of verwijderen voor onbepaalde tijden of een service aan jouw kunnen annuleren zonder dit van tevoren aan te geven.

Jij geeft toestemming dat jou gebruik, of onbekwaamheid tot het gebruik, van onze service op jouw eigen risico is. De service en alle producten en diensten die geleverd worden aan jouw door onze service (behalve wanneer specifiek aangegeven door ons) zijn voorzien ‘als-is’ en ‘zoals beschikbaar’ voor jouw gebruik, zonder enige representatie, garantie of voorwaarden van enige vorm dan ook, of aangegeven of geïmpliceerd, inclusief alle geïmpliceerde garanties of voorwaarden of verkoopbaarheid, verkoop kwaliteit, fitheid voor een bepaalde doeleind, duurzaamheid, en titel.

In geen geval zal Checo, onze bestuurders, personeel, affiliates, agenten, stagiairs, dienstverleners, of leveranciers aansprakelijk zijn voor schade, beschadigingen, verlies, claim, of enige directe en indirecte, incidentele, straffende, speciale, of consequentiele schades van enige vormen, inclusief, zonder limieten, verlies van gegevens, bestanden, vervangingsprijs, of enige vergelijkbare schades, waarbij gebaseerd in contract, onrechtmatige daad (inclusief nalatigheid), strikte aansprakelijkheid of anders, vooruitkomen uit jouw gebruik van onze service of enige andere product, inhoudend maar niet exclusief tot, enige fouten of weglatingen in enige content, of enig verlies of schade in enige vorm, verkregen als een resultaat van het gebruik van de service,product of enige content die geplaatst, overgedragen of anderzijds beschikbaar gesteld worden via de service, zelfs indien geadviseerd van de mogelijkheden.

Omdat sommige rechtsgebieden volledige uitsluiting van aansprakelijkheid niet toestaan, zullen wij aansprakelijkheid gelimiteerd zijn tot de maximale hoeveelheid conform de wet.

SECTION 14 – SCHADELOOSSTELLING

Jij stemt in om Checo schadeloos te stellen, verdedigen en onschuldig te houden, inhoudend moederbedrijf, dochterondernemingen, geaffilieerden, partners, directeurs, agents, dienstverleners, leveranciers, subdienstverleners, stagiairs en personeel. Deze zijn onschuldig van elke claim of eis, inclusief redelijke advocaat kosten, gemaakt door enige derde partij door of vooruitkomend door jouw schending van deze Algemene Voorwaarden of de documenten zij toe horen door referentie, of jouw schendig van de wetten van enige derde partij.

SECTIE 15 – SCHENDBAARHEID

In het voorkomen van het gebeuren dat enige dekking van de Algemene Voorwaarden is bevonden als onwettelijk, ongeldig of niet te handhaven is, zal de dekking hoe dan ook te handhaven zijn conform via toepasbare wetten, en het niet te handhaven gedeelte zal geacht worden om te worden verwijdert van de Algemene Voorwaarden. Deze acties hebben geen invloed enig andere gedeelte van de Algemene Voorwaarden.

SECTIE 16 – BEËINDIGING

De plichten en aansprakelijkheid van de partijen die zijn opgelopen voor de datum van beëindiging zullen de beëindiging van deze overeenkomst overleven voor alle doeleinden.

Deze Algemene Voorwaarden zijn geldig tenzij en tot deze zijn beëindigd door jou of ons. Je mag deze Algemene Voorwaarden eindigen op elke gewenste tijd door ons dit te laten weten dat je de website en enige service niet meer wilt gebruiken, of wanneer je stopt met het gebruiken van de website.

Als jij in onze mening faalt, of wij verdenken dat jij hebt gefaald, om instemming conform deze Algemene Voorwaarden te volgen behouden wij het recht om jouw instemming met deze overeenkomst te stopzetten. Jij blijft dan aansprakelijk om enige bedragen te voltooien tot aan de datum van beëindiging; en/of wij mogen jou toegang tot onze diensten weigeren (of gedeelte daarvan).

SECTIE 17 – VOLLEDIGE OVEREENKOMST

Het falen van ons van het uitvoeren of handhaven of aanpassen van deze Algemene Voorwaarden houdt niet in dat jij een vrijwaring of recht hebt op dergelijke aanpassing.

Deze Algemene Voorwaarden en enig ander beleid of operatie regels geplaatst door ons op deze site doelt op het gehele overeenkomst en begrip tussen jou en ons en leiden jouw gebruik van onze service, vervangen enige vorige of verouderde overeenkomsten, communicatie en voorstellen, zowel verbaal als geschreven, tussen jou en ons (inclusief, maar niet gelimiteerd tot enige vorige versies van de Algemene Voorwaarden).

Enige onduidelijkheden in het interpreteren van deze Algemene Voorwaarden mogen niet dienen als verklaring tegen de opstellende partij.

SECTIE 18 – VERANDERINGEN AAN DE ALGEMENE VOORWAARDEN

Jij kan hier op deze pagina de meest recente versie vinden van onze Algemene Voorwaarden op elke gewenste tijd.

Bij behouden het recht, in onze eigen kringen, om deze te updaten, aanpassen, veranderen en te vervangen door updates en veranderingen te plaatsen op onze website. Jij bent akkoord dat het jouw verantwoordelijkheid is om veranderingen op deze website bij te houden. Het te blijven gebruiken van onze service en het blijven bezoeken van de website betekend dat jij blijft instemmen met de Algemene Voorwaarden.

SECTIE 19 – CONTACT INFORMATIE

Vragen over de Algemene Voorwaarden kunnen gestuurd worden naar ons via email naar: support@checo.nl.